werkwijze

door middel van een persoonlijk gesprek probeer ik erachter te komen wat jouw wensen zijn. waar ben je naar op zoek, wie zijn je klanten, wat wil je vertellen en wat is je missie? wat is de doelstelling en wat/wie wil je zijn én uitstralen? ik luister, observeer en lees me in, kijk naar jou als persoon en je drijfveren. in welke branche bevinden we ons, wie is jouw doelgroep en wat gebeurt daar qua vormgeving. het uiteindelijke beeld moet als een jas passen.

na het gesprek maak ik een offerte met daarin een kostenindicatie en een planning, in overleg ga ik aan de slag. ik maak een aantal voorstellen en die bespreken we, is het ontwerp akkoord dan ga ik verder met het uitwerken van de opdracht en anders gaan we een stap terug. als alles naar volle tevredenheid is dan verzorg ik de werktekening en drukwerk.

ik begeleid graag het hele proces, van ontwerp tot eindproduct, van beeld (merk) tot gedrukt én digitaal exemplaar. door mijn jarenlange ervaring weet ik waar ik het drukwerk het beste onder kan brengen, voor wat betreft de kwaliteit maar ook de prijs. uiteindelijk streven we samen naar een fraai en uniek eindproduct dat op de gewenste tijd klaar is.
wil je meer weten? bel, mail of kom langs, geheel vrijblijvend! 06 555 81 555 of bureauannetburgers@planet.nl