over mij

wie ben ik?
na de kunstakademie in maastricht heb ik een aantal jaren gewerkt als grafisch ontwerper bij èn voor verschillende bedrijven. in 1999 heb ik mijn eigen bureau opgericht en ben ik verder gegaan als zelfstandige, werkend vanuit mijn huis in de betuwe. dit maakt dat ik flexibel en snel kan schakelen.

waarom doe ik wat ik doe?
al jong kwam ik in aanraking met het fraaie drukkersvak. de oude letterbakken met loden letters, papiersoorten, de geur van boeken en inkt… die liefde is gebleven en als grafisch ontwerper mag ik de mooiste dingen bedenken en dat vervolgens in overleg met de drukker laten uitvoeren.
ik zet graag mijn jarenlange ervaring in. voor mij is het een uitdaging om jouw verhaal op de juiste manier te interpreteren en te vangen in een esthetisch beeld. ik speel graag met letters, vorm en kleur en word echt heel blij van mooie, toegepaste dingen maken.

wat kan ik voor je doen?
als vormgever zet ik jouw vraag om in beeld! ik denk mee en adviseer graag op het gebied van concept, ontwerp en communicatie. ik help je met het vorm geven van jouw vraagstuk! onder het kopje portfolio staat een groot deel van mijn werk en kan je bekijken of mijn stijl jou aanspreekt.

en verder?
naast het feit dat ik het leukste vak van de wereld heb, ben ik 19 jaar actief geweest als bestuurslid en medeorganisator van kunstroute ‘buren b!zonder’. dit jaar heb ik het stokje overgedragen en ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen in het leven. in mijn portfolio kom je veel kunstenaars tegen, een groep waar ik graag voor én mee werk.
sinds mijn studie in maastricht maakt mijn hart een sprongetje als ik in zuid-limburg kom, voor mij een heerlijke en inspirerende omgeving. als eigenaar van vakantiehuis ‘iets moois’, gelegen in de heuvels van zuid-limburg, kan ik daar dan ook vaker zijn. het is fijn om alle teksten en vormgeefdingen in eigen beheer te hebben.

ik hoop je snel een keer te ontmoeten en onder het genot van een kop koffie of thee jouw wensen door te spreken. bel of mail voor een vrijblijvend gesprek t 06 555 81 555 of bureauannetburgers@planet.nl

 

bezieling | samen mooie dingen maken | ondernemen vanuit het hart