MET EEN KRACHTIG ONTWERP HELP IK JE OM ZICHTBAAR TE WORDEN OM VERVOLGENS WAARDE EN HERKENBAARHEID TE CREËREN

LOGO & HUISSTIJL
op zoek naar een logo en huisstijl? op zoek naar iemand die goed naar je luistert en je wensen op de juiste wijze omzet in beeld? ik ontwerp jouw krachtige logo en samen gaan we werken aan een passende uitstraling en sterke identiteit.
een logo en huisstijl zijn essentieel voor de professionele uitstraling van je bedrijf. het begint met een krachtig en op maat ontworpen logo dat doorgevoerd wordt in een huisstijl, denk bijvoorbeeld aan briefpapier, visitekaartje & enveloppen. de huisstijl – beeld, kleur, lettertype en vorm – gaat zorgen voor herkenning, naamsbekendheid en identiteit van je merk.

GRAFISCH ONTWERP & DIGITAAL
ook flyers, affiches, boeken, magazines, verpakkingen en online uitingen zoals website, infographic, mailing of nieuwsbrief zijn de dragers van je huisstijl. maar denk ook aan al je social media platformen. deze communicatiemiddelen maken jouw boodschap zichtbaar en zorgen voor een stevig fundament onder je huisstijl. ook hier gaan we gezamenlijk op zoek naar de beste beelddragers – passend bij jouw bedrijf.

IK ZET JOUW VRAAG OM IN BEELD!
ben je op zoek naar een ontwerp voor een logo, huisstijl, flyer, affiche, boek, verpakking, geboortekaartje of website? of heb je advies en/of ondersteuning nodig bij het inrichten en onderhouden van een zakelijke facebook- instagrampagina? of ben je aan het stoeien met je powerpointpresentatie? laat mij je helpen om je vormgeefvraag om te zetten in een krachtig ontwerp. onder het kopje portfolio staat een groot deel van mijn werk. spreekt mijn stijl jou aan, wat mag ik voor jou ontwerpen? bel of mail me voor een vrijblijvend gesprek
t 06 555 81 555 of bureauannetburgers@planet.nl