Harry Sacksioni anekdoten & bespiegelingen

Voor Harry heb ik zijn anekdotenboek vorm gegeven. Een feestje! In dit boek, met als titel Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… geeft hij door middel van anekdoten en bespiegelingen op zeer open en persoonlijke wijze een intrigerende kijk in zijn leven als topgitarist, waarbij hij ook zijn privéleven niet schuwt. Het zou zijn  50-jarig optreedjubileum zijn. In plaats daarvan kwamen we in de ongewisse coronajaren terecht. Inmiddels heeft Harry zijn optredens weer opgepakt. Hiervoor heb ik ook de affiches en flyers gemaakt.

de Carolinahoeve

Voor de Carolinahoeve in de Steeg heb ik het beeldmerk ontworpen. We maakten de huisstijl inclusief het sjabloon voor een advertentie èn de bebording in het bos.

Een prachtige hoeve op een geweldig mooie plek in het Nationaal Park Veluwezoom, waar je van zonsopgang tot zonsondergang terecht kunt voor heerlijke gerechtjes en de allerlekkerste koffie ; )

Long Covid

Samen met Sandra en Marjowella hebben we een prachtig boekje gemaakt over Long Covid. Hopelijk kan het boekje herkenning en steun bieden aan allen die Long Covid op hebben gelopen en gaat het leiden naar meer onderzoek. Het boekjes is te bestellen op bol.com

van a naar b counseling

van a naar b counseling

voor vitaliteitscoach Antoinette van den Berg heb ik een logo ontwikkeld met een vrouwelijke twist. van haar mooie lettercombinatie (AB-initialen en C-counseling), dus a b en c, heb ik een typografisch beeldmerk gemaakt – de heldere en frisse kleur geel maakt het bloemrijk. tevens hebben we een stoere houten stempel gemaakt om te gebruiken op enveloppen kaartjes en andere leuke give aways

Antoinette: “door oprecht Aandacht (vitamine A ) te geven aan organisaties, leidinggevenden en medewerkers sta ik open voor wat er bij mensen leeft en kijken we samen hoe eventuele obstakels overwonnen kunnen worden om verzuim te verminderen of liever te voorkomen. Het geeft mij elke keer weer enorme voldoening om mensen inzicht te mogen geven om de eigen regie te pakken over je eigen vitale leven. Ik werk voor bedrijven maar ook coach ik mensen particulier.”

la bienvenue

voor vakantiewoning ‘la-bienvenue’ heb ik het logo en de website ontworpen. een geweldig leuke opdracht en samenwerking.

een beeldmerk voor een vakantiewoning waar je heerlijk tot rust komt en uiteraard ook heerlijk verwend wordt door de gastheer en gastvrouw. Kijk eens naar de heerlijke vakantiewoning van Marc & Jacqueline in het buitengebied waar je ook met vrienden & familie (als het weer mogelijk is) aan kunt schuiven voor een diner – Table d’amis – een beetje Frankrijk in Venlo.

de haararchitect

de haararchitect.nl

voor ‘de haararchitect’ in Nijmegen heb ik het logo aangepast, visite/afsprakenkaartjes- en de website ontworpen. weer zo’n leuk opdracht! “gevoel voor vorm, kennis van techniek en een creatieve geest. een stylist/kapper die dat heeft, kan een goed kapsel maken.”

makesence

Voor MakeSence heb ik het beeldmerk, de huisstijl en de website ontworpen. MakeSence is een programma- en projectbureau, dat zicht richt op het centraal zetten van klanten in marketing, sales & service en op het leveren van tastbare resultaten voor profit- en non-profitorganisaties. De CE in het beeldmerk staat voor Customer Experience. Het creëren van de juiste memorabele merkervaring is de sleutel voor het succes van je bedrijf.

Hennie van der Velden

voor beeldend kunstenaar en keramiste Hennie van der Velden heb ik een visitekaartje en website ontworpen. Hennie maakt prachtige kleurrijke schilderijen en fraai keramiek.

zelf schrijft ze over haar werk: ‘zowel bij mijn schilderijen als bij de handgevormde keramiek, laat mijn werk zich het best omschrijven als figuratief expressionistisch. veelal vormen landschappen of objecten uit de natuur en dagelijkse omgeving, de inspiratie voor mijn werk. een stevige vrije toets en een krachtig colloriet zijn kenmerkend voor het werk, waarmee een geheel eigen en verrassend beeld van de werkelijkheid wordt uitgedrukt.’

www.hennievandervelden.nl

Whysguys

voor de zich altijd afvragende, ongenaakbare wijze jongens WhysGuys heb ik dit beeldmerk gemaakt. een hip logo voor de streetsmart netwerkorganisatie. de herhaling van het lettertype is niet alleen stoer, het staat ook voor hun nieuwsgierigheid, kennis en diepgang. www.whysguys.nl

Hinja Bosman

Hinja Bosman, interim, advies & ondersteuning. Ze richt zich op het hands-on verbeteren van de operationele en financiële bedrijfsvoering van organisaties. Ze wordt graag ingezet als interimmanager of -controller ter tijdelijke invulling van een vacature of om als meewerkend voorman mee te helpen een project te realiseren of een afdeling te herstructureren of te professionaliseren. Hierbij combineert zij haar ervaring als ondernemer, organisatieadviseur en accountant met bedrijfseconomische, operationele en financiële kennis en kunde, wat borg staat voor een krachtige, natuurlijke adviesfunctie en authentieke manier van leidinggeven. Ik heb voor deze dame het beeldmerk, briefpapier, stickers en visitekaartje mogen maken. Een krachtige vrouw in een mannenwereld!