na de akademie beeldende kunsten maastricht, richting grafische- en publiciteitsvormgeving, heb ik een aantal jaren bij een ontwerper gewerkt. sinds 1999 ben ik werkzaam als zelfstandig grafisch ontwerper.

graag zet ik mijn jarenlange ervaring in. je kunt denken aan een logo, huisstijl, affiches, folders, boeken, verpakkingen en drukwerkbegeleiding. ook bij de vormgeving van wordpress websites, mail-chimp nieuwsbrieven en ondersteuning bij social media denk en ontwerp ik graag mee!

wat mij drijft is om de juiste vertaalslag te maken. om, van een verhaal op een leeg vlak, een passend esthetisch beeld te maken. de identiteit of een verhaal op de juiste manier interpreteren en dat te vangen in een beeld passend bij de wensen van de klant. dat is mijn uitdaging.

bezieling | samen mooie dingen maken | ondernemen vanuit het hart!