over mij

na de akademie beeldende kunsten maastricht, richting grafische- en publiciteitsvormgeving, heb ik een aantal jaren bij een ict-bureau en een grafisch ontwerper gewerkt alwaar ik heel veel heb geleerd en werkervaring op heb gedaan. sinds 1999 heb ik mijn eigen bureau en ben ik werkzaam als ontwerper.

wat mij drijft is om de juiste vertaalslag te maken. om, van een verhaal op een leeg vlak, een passend beeld(merk) te maken. een verhaal op de juiste manier te interpreteren en dat vervolgens te vangen in een esthetisch beeld passend bij jouw wensen. spelen met tekst, vorm en kleur, mooie dingen maken. dat is mijn uitdaging, daar word ik blij van!

graag zet ik mijn jarenlange ervaring in. je kunt denken aan een logo, huisstijl, affiche, flyer, boek, verpakking, geboortekaarje, CD-hoesje alsook het redigeren van teksten & drukwerkbegeleiding. ook bij de vormgeving van wordpress-websites, mailchimp nieuwsbrieven en ondersteuning bij social media, denk, adviseer en bouw ik graag mee.

naast het feit dat ik het leukste vak van de wereld heb ben ik ook moeder van 3 prachtige kinderen en ben ik medeorganisator van kunstroute ‘buren b!zonder’. tevens ben ik eigenaar van vakantiehuis ‘iets moois’, gelegen in de heuvels van zuid-limburg.

ik hoop je snel een keer te ontmoeten en onder het genot van een kop koffie jouw wensen door te spreken.

bezieling | samen mooie dingen maken | ondernemen vanuit het hart, daar sta ik voor!