na de akademie beeldende kunsten maastricht, richting grafische- en publiciteitsvormgeving, heb ik een aantal jaren bij een ontwerper gewerkt. sinds 1999 ben ik werkzaam als zelfstandig grafisch ontwerper.

graag zet ik mijn jarenlange ervaring in. je kunt denken aan een logo, huisstijl, affiches, folders, boeken, verpakkingen, redigeren van teksten & drukwerkbegeleiding. ook bij de vormgeving van wordpress-websites, mailchimp nieuwsbrieven en ondersteuning bij social media, denk en bouw ik graag mee!

wat mij drijft is om de juiste vertaalslag te maken. om, van een verhaal op een leeg vlak, een passend beeld(merk) te maken. de identiteit of een verhaal op de juiste manier interpreteren en dat te vangen in een beeld passend bij de wensen van jou als klant. dat is mijn uitdaging!

bezieling | samen mooie dingen maken | ondernemen vanuit het hart!